Τύπος
Συσκευασία
BARDAHL ANTI-SEIZE PASTE

Πάστα χαλκού ιδανική για, τα άκρα των καλωδίων, τα παξιμάδια, τους μεντεσέδες κ.λ.π. Για χρήση μεταξύ -40 ° C και +1100 ° C. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τρίξιμο των φρένων στους δίσκους και πίσω από τα τακάκια. Επαλείψτε τις επιφάνειες που επιθυμείτε αφού πρώτα τις καθαρίσετε.

Συσκευασία 100gr.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL DE-ICER SPRAY

Απομακρύνει αποτελεσματικά τον πάγο από τα παράθυρα και τις κλειδαριές. Εμποδίζει το πάγωμα ξανά. Ασφαλές για χρήση σε καουτσούκ και βαμμένες επιφάνειες. Δεν περιέχει μεθανόλη. Ψεκάστε από απόσταση ώστε να δράσει το προϊόν.

Συσκευασία 400ml.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL FOAMY CHAIN LUBE

To BARDAHL FOAMY CHAIN LUBE είναι ένα λιπαντικό σπρέι αλυσίδας με μεγάλη διεισδυτικότητα, ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει και να λιπαίνει όλους τους τύπους αλυσίδων. Η αποκλειστική του σύνθεση BARDAHL POLAR PLUS κατασκευάζει μια μοριακή λιπαντική μεμβράνη που κατακάθεται χημικά στο μέταλλο και έτσι αποτελεί ένα μόνιμο προστατευτικό φιλμ κατά της τριβής και της φθοράς: το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από αυτό των παραδοσιακών λιπαντικών. Το BARDAHL Foam Chain Lube περιέχει ειδικές ουσίες που επιτρέπουν τον σχηματισμό αφρού που εισχωρεί αμέσως στις επιφάνειες και πηγαίνει βαθιά μέσα στους συνδέσμους ώστε να δημιούργει ένα αδιάβροχο φιλμ προστασίας στην αλυσίδα και αποτρέπει τη δημιουργία σκουριάς.

Συσκευασία 400ml.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL HIGH SPEED CHAIN LUBE

Το BARDAHL HIGH SPEED CHAIN περιεχει την αποκλειστική φόρμουλα Bardahl Polar Plus, σε συνδυασμό με τη χρήση από πρόσθετα υψηλής κολλητικής ικανότητας , επιτρέπει στο λιπαντικό να παραμένει σταθερά προσκολλημένο στην αλυσίδα, εξασφαλίζοντας πολύ πιο αποτελεσματική λίπανση από τα συμβατικά λιπαντικά. Η HIGH SPEED CHAIN είναι σχεδιασμένο για αλυσίδες που δέχονται υψηλή καταπόνηση και λειτουργεί ακόμα και σε πολύ υψηλές ταχύτητες περιστροφής καθώς επίσης είναι ιδανικό για αυτολιπαινόμενες αλυσίδες (O-RING,X-RING,Z-RING), ιδανικό για μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού καθώς και για αγωνιστική χρήση. Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της αλυσίδας και των γραναζιών. Ανώτερη αντοχή στη φθορά, στη σκουριά και στη διάβρωση από νερό ή υγρασία καθώς είναι αδιάβροχο.

Συσκευασία 400ml.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL AIR FILTER SPECIAL OIL

Ειδικό λάδι για την λίπανση των φίλτρων αέρα που είναι κατασκευασμένα από σφουγγάρι. Συμπυκνωμένο προϊόν για πολλές χρήσεις. Απολύτως απαραίτητο για τη διατήρηση του φίλτρου αέρα σε καλή κατάσταση. Τα πολυμερή που περιέχονται σε αυτό το προϊόν αποτρέπουν την είσοδο σκόνης και υγρασίας στο σύστημα εισαγωγής.

Οδηγίες χρήσης: Καθαρίστε προσεκτικά το φίλτρο. Ανακινήστε το περιεχόμενο του μπουκαλιού και ρίξτε μια μικρή ποσότητα λαδιού με μια σπειροειδή κίνηση απευθείας στην εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια του φίλτρου. Για να διεισδύσει αποτελεσματικά στο προϊόν, συμπιέστε το φίλτρο πιέζοντας απαλά και απελευθερώστε μέχρι να διανεμηθεί ομοιόμορφα το προϊόν, χρησιμοποιήστε 50 ml έως 100 ml προϊόντος για κάθε φορα.

Συσκευασία 1l.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL TYRE STOP LEAK

Επισκευάζει και φουσκώνει τα ελαστικά άμμεσα χωρίς να αφαιρέσετε τον τροχό. Κατάλληλο για ελαστικά με ή χωρίς αεροθάλαμο. Κατάλληλο για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, τροχόσπιτα, ρυμουλκούμενα οχήματα, καροτσάκια κλπ. Αυτό το προϊόν βασίζεται σε latex και είναι ακίνδυνο για το λάστιχο και τον αεροθάλαμο. Αφαιρέστε το αντικείμενο που προκάλεσε το τρύπημα του ελαστικού. Ανακινήστε καλά το προϊόν πριν από τη χρήση. Βιδώστε το σωλήνα του δοχείου στην βαλβίδα του ελαστικού. Κρατήστε το δοχείο σε κατακόρυφη θέση και αδειάστε όλο το περιεχόμενο στο ελαστικό. Οδηγήστε 10 έως 15 χιλιόμετρα και ελέγξτε την πίεση (ένα ελαστικό μεσαίου οχήματος πρέπει να έχει συνήθως περίπου 2 bar).

Συσκευασία 400ml.

Περισσότερα [+-]