Τύπος
Συσκευασία
BARDAHL MULTI PARTS AND BRAKE CLEANER

Αφαιρεί το γράσο, το πετρέλαιο και άλλες ρυπαντικές ουσίες. Μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς αποσυναρμολόγηση. Ένα εξαιρετικό καθαριστικό για τα ηλεκτρικά μέρη, τα μέρη των φρένων και τον δίσκο συμπλέκτη. Ψεκάστε από απόσταση 20-30cm.

Συσκευασία 600ml.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL CARBURATOR CLEANER

Αφαιρεί το πετρέλαιο, την βρωμιά και την υγρασία. Στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Ψεκάστε από απόσταση.

Συσκευασία 500ml.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL WHITE GREASE

Εξαλείφει τα προβλήματα που δημιουργούνται από την βρωμιά σε υπερσυμπιεστές μεταβλητής γεωμετρίας , χωρίς την ανάγκη να διαλύσει τη μονάδα . Αυξάνει την απόδοση του κινητήρα . Μειώνει τη ρύπανση . Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των υπερσυμπιεστών , καταλυτικών μετατροπέων και φίλτρων σωματιδίων . Συμβατό με κάθε τύπο κινητήρα ντίζελ , με ή χωρίς DPF .

Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. Ξεσκονίστε και καθαρίστε καλά τις επιφάνειες που θα χρησιμοποιήσετε το προϊόν.

Συσκευασία 400ml.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL BELT DRESSING

Επεκτείνει την ζωή του ιμάντα, προλαμβάνει το σκάσιμο και αυξάνει την απόδοση, ως αποτέλεσμα της μειωμένης ολίσθησης. Βελτιώνει την πρόσφυση και επαναφέρει την ελαστικότητά του. Η σύνθεση είναι αποτελεσματική στη μείωση του σφυρίγματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ιμάντες όλων των τύπων. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται όταν η χρήση λιπαντικού δεν συνίσταται από τον κατασκευαστή. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα και σε γεωργικά μηχανήματα, σε θαλάσσια η βιομηχανική εφαρμογή. Ψεκάστε από 25-30cm εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη επικάλυψη πάνω από το σύνολο της επιφάνειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπου σταματάει η ολίσθηση του ιμάντα και οφείλεται στη ζέστη, το κρύο, την υγρασία ή την σκόνη.

Συσκευασία 400ml.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL ELECTRICAL CONTACT CLEANER 400ml.

Καθαρίζει και προστατεύει όλες τις ηλεκτρικές επαφές. Αφαιρεί γράσο, λάδια σκόνη και βρωμιά. Διεισδύει γρήγορα εκτοπίζοντας την υγρασία και σχηματίζει μία μη αγώγιμη προστατευτική μεμβράνη. Σε αυτοκίνητα, φορτηγά και σκάφη: δυναμό, μπαταρίες, καλώδια, κινητήρες, ρυθμιστές, ρελέ, και τα τερματικά. Στο γραφείο και τη βιομηχανία: αεροσυμπιεστές, φορτιστές μπαταριών, μύλοι, κινητήρες, φορητά εργαλεία, αντλίες, συγκολλητές, κλπ.

Ψεκάστε από απόσταση 15-30 cm. Το προϊόν θα εξατμιστεί γρήγορα.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL FREEZE SPRAY

Εφαρμογή σε συναρμογή μεταλλικών με μικρές ανοχές για την αποφυγή χρήσης φλόγας. Μειώνει γρήγορα τη θερμοκρασία των ηλεκτρικών εξαρτημάτων για να βοηθήσει την ανίχνευση υπερθέρμανσης ή παρόμοια ελαττώματα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να παγώσει το νερό προσωρινά σε μικρής διαμέτρου σωλήνες πραγματοποιώντας έτσι μια επισκευή χωρίς την ανάγκη για την αποσυναρμολόγηση ή την αποστράγγιση του συστήματος. Ψεκάστε ομοιόμορφα τα εξαρτήματα που επιθυμείτε.

Συσκευασία 400ml.

Περισσότερα [+-]