Τύπος
Συσκευασία
BARDAHL SILICONE GREASE

Μία πολύ-λειτουργική πάστα, βασισμένη σε ένα λιπαντικό σιλικόνης, για χρήση σε εφαρμογές υψηλής θερμοκρασίας. Είναι κατάλληλο για μακροχρόνια λίπανση, λόγω της υψηλής αντοχής του σε χημικές ουσίες (συμπεριλαμβανομένου του οξέος), στο όζον, στο οξυγόνο, στο νερό, στο λάδι και σε άλλα λίπη. Είναι κατάλληλο για τη λίπανση των ρουλεμάν χαμηλής ταχύτητας και τους μηχανισμούς ολίσθησης. Δεν θα επηρεάσει είτε το καουτσούκ ή το πλαστικό. Καθαρίστε προσεκτικά την επιφάνεια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση 1mm.

Συσκευασία 100gr.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL SILICONE LUBRICANT SPRAY

Λιπαίνει και αποτρέπει τριξίματα σε αυτοκίνητα, οικιακές συσκευές και θαλάσσιες εφαρμογές. Ασφαλές για χρήση σε ηλεκτρικά μέρη. Μονώνει από τη σκουριά και τη διάβρωση. Κολλάει και δεν προσελκύει σκόνη, άμμο ή άλλη ουσία. Διατηρεί τα ελαστικά μέρη μαλακά και αποτρέπει το πάγωμα τον χειμώνα. Ψεκάστε το προϊόν απευθείας σε μια καθαρή και στεγνή επιφάνεια. Ψεκάστε από απόσταση 30cm.

Συσκευασία 400ml.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL CERAMIC PASTE SPRAY

Μη μεταλλική κεραμικής βάσης πάστα. Εμποδίζει την κατάσχεση βρωμιάς σε βίδες, στα παξιμάδια της εξάτμισης και τα υπόλοιπα σημεία στερέωσης. Ιδανικό για τη λίπανση και την προστασία των συστημάτων πέδησης ABS. Παρέχει μακροχρόνια προστασία έναντι πολύ υψηλών θερμοκρασιών, στην διάβρωση και τη σκουριά. Θερμοκρασία λειτουργίας -40 ° C έως και +1200 ° C. Κεραμικό σημείο τήξεως 3000 ° C.

Ψεκάστε τις επιφάνειες που επιθυμείτε αφού πρώτα τις καθαρίσετε.

Συσκευασία 400ml.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL EXHAUST REPAIR PASTE

Για μακροχρόνια επισκευή οπών και διαρροών στα συστήματα εξάτμισης. Αφαιρέστε τη βρωμιά και την σκουριά, με μία συρμάτινη βούρτσα ή γυαλόχαρτο. Βρέξτε το σημείο. Απλώστε ένα στρώμα πάστας με βρεγμένα χέρια στις τρύπες και ρωγμές, να καλύπτει 2-3 cm. Ξεκινήστε τον κινητήρα να ζεσταθεί το σύστημα εξάτμισης και αφήστε 4-5 λεπτά για την επιτάχυνση της ξήρανσης του προϊόντος. Έπειτα αφήστε να στεγνώσει για 1 νύχτα.

Συσκευασία 200gr.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL EXHAUST ASSEMBLING PASTE

Εύκολη στη χρήση, πάστα συναρμολόγησης και στεγανοποίησης για το σύστημα εξάτμισης, τις αρθρώσεις και τα εξαρτήματα. Σταματά τις διαρροές. Καθαρίστε όλα τα μέρη από τη σκουριά και το γράσο. Απλώστε άφθονη πάστα πριν από την συναρμολόγηση. Αρχίζει να σκληραίνει στους 600 ° C.

Συσκευασία 170gr.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL QUICK START

Βοηθά την εκκίνηση των κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου σε δύσκολες συνθήκες που προέρχονται από την θερμοκρασία περιβάλλοντος ή την υγρασία.

Ψεκάστε το προϊόν στην εισαγωγή και εκκινήστε τον κινητήρα πατώντας γκάζι.

Συσκευασία 400ml.

Περισσότερα [+-]