Τύπος
Συσκευασία
BARDAHL HYGIENE 1

Καθαρίζει το σύνολο του κυκλώματος του A/C. Αφαιρεί σκόνη, βακτηρίδια, μύκητες και άλλους οργανισμούς. Απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Προστατεύει την εβαπορέτα του αέρα. Καθαρίζει το κύκλωμα του αέρα.

1. Αφαιρέστε το φίλτρο.

2. Παράθυρα ανοιχτά.

3. Βάλτε τον κινητήρα σε λειτουργία και κλείστε τον κλιματισμό.

4. Γυρίστε τον επιλογέα θέρμανσης στο ‘’κρύο’’.

5. Επιλέξτε την πιο δυνατή σκάλα παροχής αέρα και ανακύκλωση.

6. Ανακινήστε καλά.

7. Ψεκάστε καλά για 1 λεπτό.

8. Σβήστε τον κινητήρα.

9. Επανεκιννήστε και αδειάστε το προϊόν.

Συσκευασία 125ml.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL BD50 MULTISPRAY

Το Bardahl BD-50 Multi-Spray είναι ένα διεισδυτικό αντισκωριακό σχεδιασμένο για να καθαρίζει, να διεισδύει, και να λιπαίνει όλα τα είδη των μεταλλικών επιφανειών. Περιέχει την διάσημη συνταγή της Bardahl, ‘’Polar Attraction Formula’’, για να μειώσει την τριβή και να παρέχει διαρκή λίπανση.

• Απωθεί την υγρασία και λιπαίνει.

• Διεισδύει σε σκουριασμένα μέρη και κολλημένους μηχανισμούς.

• Καθαρίζει και προστατεύει: Ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη

• Απομακρύνει τα λίπη, αφήνοντας ένα προστατευτικό φιλμ.

• Εμποδίζει το σχηματισμό σκουριάς στα μεταλλικά μέρη.

Ψεκάστε την περιοχή που θέλετε.

Συσκευασία 400ml.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL K9 SPRAY

Το K9 είναι λιπαντικό σπρέι πολλαπλών χρήσεων με εξαιρετικές αντισκουριακές και λιπαντικές ιδιότητες, παρέχει στης επιφάνειες ένα λιπαντικό φιλμ που μειώνει τις τριβές και κατά συνέπεια τους θορύβους, προστατεύοντας επίσης από εξωτερικούς παράγοντες και υγρασία. Περιέχει τη μοναδική φόρμουλα BARDAHL POLAR PLUS και ειδικά πρόσθετα με μεγάλη διεισδυτική δράση, για χρήση σε ντιζες ,οξειδωμένες βίδες η επιφανείς και οπού αλλού πατείτε προστασία η αντιμετώπιση της σκουριάς η βρομιάς .

Λιπαίνει και αποτρέπει τους θορύβους.

Προστατεύει τα μεταλλικά εξαρτήματα και επιφάνειες.

Αποτρέπει την οξείδωση και τη διάβρωση. Καθαρίζει και γυαλίζει τα μέρη του χρωμίου.

Περιέχει την αποκλειστική φόρμουλα BARDAHL POLAR PLUS FORMULA.

Συσκευασία 400ml.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL SILICONE SPRAY LUBE

Λιπαίνει και αποτρέπει τριξίματα σε αυτοκίνητα, οικιακές συσκευές και θαλάσσιες εφαρμογές. Ασφαλές για χρήση σε ηλεκτρικά μέρη. Μονώνει από τη σκουριά και τη διάβρωση. Κολλάει και δεν προσελκύει σκόνη, άμμο ή άλλη ουσία. Διατηρεί τα ελαστικά μέρη μαλακά και αποτρέπει το πάγωμα τον χειμώνα. Ψεκάστε το προϊόν απευθείας σε μια καθαρή και στεγνή επιφάνεια. Ψεκάστε από απόσταση 30cm.

Συσκευασία 400ml.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL MULTI TACK EP2 GREASE

Ανώτερο γράσο, λεπτής υφής γράσο λιθίου υψηλών πιέσεων, με μοναδικές ιδιότητες κατά της τριβής. Από ειδικά συνθετικά ορυκτέλαια, εμπλουτισμένα με επιλεγμένα πρόσθετα, για αποτελεσματική λίπανση των ρουλεμάν ακόμα και στις πιο βαριές συνθήκες λειτουργίας. Περιέχει την μοναδική φόρμουλα της Bardahl “Polar Plus”.

Συσκευασία 400gr.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL SUPER TF LUBE + PTFE

Το Bardahl Super TF Lube + PTFE είναι επιστημονικά σχεδιασμένο για μακροχρόνια λίπανση κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Ο μοναδικός συνδυασμός των συνθετικών λιπαντικών και της πούδρας PTFE (πολυτετραφθοροαιθυλένιου) σχηματίζει μια πολύ σκληρή μεμβράνη λίπανσης πάνω στις μεταλλικές επιφάνειες. Μειώνει και εξαλείφει την επιφανειακή τριβή και τη φθορά. Διεισδύει σε δυσπρόσιτες περιοχές, απωθεί και προστατεύει από το νερό, την υγρασία, τα άλατα, τα αλκάλια, τα οξέα, τους ρύπους, την σκόνη, την άμμο κ.α. Ειδικά σχεδιασμένο για τη λίπανση των μερών που υπόκεινται σε υψηλή πίεση, δονήσεις και κραδασμούς.

Προστατεύει οποιοδήποτε κινούμενο μέρος και αποτρέπει τριξίματα. Θερμοκρασία λειτουργίας από -50 ° C έως 265 ° C. Χρώμα διαφανές. Ιδιότητες:

• Παρέχει λίπανση μακράς διάρκειας

• Αυξάνει τη διάρκεια ζωής

• Μειώνει την τριβή

• Μειώνει τη φθορά των μεταλλικών επιφανειών

• Προστατεύει από τη διάβρωση

• Διεισδύει

• Σταματά τα τριξίματα

• Βιοδιασπώμενο Συζεύξεις, καλώδια, μεντεσέδες, αλυσίδες, ρουλεμάν, άξονες, κλειδαριές, προπέλες, δίσκοι, φερμουάρ, κ.λπ.

Συσκευασία 400ml.

Όλα τα είδη βιομηχανικού εξοπλισμού, αλλά και για τα εργαλεία κήπου, ποδήλατα, μηχανές κουρέματος γκαζόν, εργαλεία.

Περισσότερα [+-]