Καύσιμο
BARDAHL RADIATOR FAST FLUSH

Αφαιρεί λιπαρές ακαθαρσίες, την σκουριά και τα άλατα που προκαλούνται από το αντιψυκτικό, τα οποία εμποδίζουν την αποτελεσματική ψύξη. Σταματάει την υπερθέρμανση. Ασφαλές για χρήση σε κινητήρες αλουμινίου. Ανακινήστε καλά το δοχείο και αδειάστε το στο ψυγείο νερού. Αφήστε την μηχανή να δουλέψει για 10 λεπτά ή οδηγείστε το όχημα για 200-300 χιλιόμετρα. Στραγγίστε το σύστημα και ξεπλύνετε με νερό μέχρι να αρχίσει να βγαίνει μόνο καθαρό νερό. Γεμίστε το ψυγείο με αντιψυκτικό.

Συσκευασία 300ml.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL RADIATOR STOP LEAK

Ένα γρήγορο επιδιορθωτικό για όλες τις διαρροές του ψυγείου. Σχηματίζει μια σκληρή, μακράς διάρκειας πρόληψη διαρροών. Συμβατό με όλους τους τύπους αντιψυκτικών και δεν βλάπτει τους ελαστικούς σωλήνες ή τα παρεμβύσματα. Ασφαλές για χρήση σε κινητήρες αλουμινίου. Αφήστε χώρο στο ψυγείο για ολόκληρο το περιεχόμενο του δοχείου.

• Ανακινήστε καλά το δοχείο και προσθέσετε το περιεχόμενο στο ψυγείο.

• Για την προστασία του καλοριφέρ και των συνδέσεων, γυρίστε την θέρμανση στο on.

Ένα δοχείο 300 ml. αρκεί για συστήματα χωρητικότητας μέχρι και 22 λίτρων. Για τις σοβαρές διαρροές ή μεγαλύτερα συστήματα, χρησιμοποιείστε δύο δοχεία. Για καλύτερα αποτελέσματα, ξεπλύνετε το σύστημα πριν από τη χρήση.

Συσκευασία 300ml.

Περισσότερα [+-]