BARDAHL XTF FORK 5W/10W/15W/20W
Το XTF Fork Oil είναι ένα υψηλής ποιότητας υγρό, παράγετε σε 4 διαφορετικά ιξώδες 5w,10w,15w και 20w, βελτιώνει την λειτουργεία του πιρουνιού και των αμορτισέρ σε supersport, sport-tour και μοτοσικλέτες on / off-road. Η συνθετική φόρμουλα και τα ειδικά πολυμερή του παρέχουν στο λιπαντικό δείκτη υψηλού ιξώδους και εξαιρετική λειτουργία σε χαμηλές θερμοκρασίες: αυτό επιτρέπει στο προϊόν να επιτυγχάνει πολύ καλές και σταθερές επιδόσεις σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών, εξασφαλίζοντας επίσης συνεπή απόκριση της ανάρτησης υπό όλες τις συνθήκες. Η αποκλειστική φόρμουλα BARDAHL POLAR PLUS, βελτιωμένη με τα ειδικά πρόσθετα της BADAHL εξασφαλίζει πάντα τον σωστό συντελεστή τριβής, προς όφελος της ακριβούς και ομαλής λειτουργίας της ανάρτησης. Προσφέρει μακροζωία και καθαρότητα όλων των μερών ανάρτησης καθώς και μεγάλη αντίσταση σε σκουριά και υγρασία. Ειδικά αντι-οξειδωτικα προσθετά μειώνουν τις αποθέσεις οξείδωσης του λιπαντικού, επεκτείνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα της ανάρτησης.
Περισσότερα [+-]
BARDAHL XBF DOT4

Συνθετικό υγρό χαμηλού ιξώδους για υδραυλικά συστήματα φρένων και συμπλέκτη. Αποτρέπει το φαινόμενα υγρασίας και εγγυάται μέγιστη ασφάλεια κατά το φρενάρισμα τόσο σε υψηλές όσο και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Δεν είναι διαβρωτικό για τα μέταλλα και είναι συμβατό με όλα τα ελαστικά μέρη του συστήματος. 100% Συνθετική Φόρμουλα. Οδηγίες χρήσης: Να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή του οχήματος. Κρατήστε το υγρό φρένων στο αρχικό του δοχείο και καλά κλειστό για να αποφύγετε την απορρόφηση υγρασίας. Το υγρό μπορεί να επιτεθεί σε χρώματα. Δεν είναι συμβατό με ορυκτά υγρά και σιλικόνης.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL XBF DOT5.1

Το συνθετικό υγρό φρένων BARDAHL DOT 5.1 είναι πλήρως συνθετικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συστήματα συμπλέκτη και υδραυλικά συστήματα πέδησης μοτοσυκλετών, αυτοκινήτων, φορτηγών και λεωφορείων. Έχει πολύ υψηλό βασικό σημείο βρασμού, αλλά και πολύ υψηλό υγρό σημείο βρασμού. Αυτό εξασφαλίζει τα καλύτερα δυνατά περιθώρια ασφαλείας κατά του σχηματισμού φυσαλίδων και υγρασίας. Τέλεια σταθερότητα σε υψηλές θερμοκρασίες. Δεν δημιουργεί φθορές στα ελαστικά μέρη. Διατηρεί το σωστό ιξώδες σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους οχημάτων. Είναι σταθερό σε διάφορα κλίματα, από πολύ κρύα έως πολύ ζεστά. Μπορεί να αναμιχθεί με όλα τα συνθετικά υγρά φρένων DOT 3,4 και 5.

Ξεπερνά τις προδιαγραφές των ΗΠΑ FMVSS* 571.116 και SAE J 1703.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL AIR FILTER SPECIAL OIL

Ειδικό λάδι για την λίπανση των φίλτρων αέρα που είναι κατασκευασμένα από σφουγγάρι. Συμπυκνωμένο προϊόν για πολλές χρήσεις. Απολύτως απαραίτητο για τη διατήρηση του φίλτρου αέρα σε καλή κατάσταση. Τα πολυμερή που περιέχονται σε αυτό το προϊόν αποτρέπουν την είσοδο σκόνης και υγρασίας στο σύστημα εισαγωγής.

Οδηγίες χρήσης: Καθαρίστε προσεκτικά το φίλτρο. Ανακινήστε το περιεχόμενο του μπουκαλιού και ρίξτε μια μικρή ποσότητα λαδιού με μια σπειροειδή κίνηση απευθείας στην εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια του φίλτρου. Για να διεισδύσει αποτελεσματικά στο προϊόν, συμπιέστε το φίλτρο πιέζοντας απαλά και απελευθερώστε μέχρι να διανεμηθεί ομοιόμορφα το προϊόν, χρησιμοποιήστε 50 ml έως 100 ml προϊόντος για κάθε φορα.

Συσκευασία 1l.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL COOLANT HOA TECH

Έτοιμο προς χρήση ψυκτικό υγρό και αντιψυκτικό, με βάση καθαρή μη αναγεννημένη αιθυλενογλυκόλη. Κατάλληλο για το κύκλωμα ψύξης κινητήρων υψηλής απόδοσης μοτοσικλετών, σκούτερ και atv που απαιτούν υγρά υψηλής ποιότητας τύπου HOAT (Hybrid Organic Acid Technology). Προστατεύει ολόκληρο το σύστημα ψύξης (ψυγεία, κυλίνδρους, θερμοστάτες και αντλίες νερού) από υπερθέρμανση, πάγωμα και διάβρωση. Κατάλληλο για κινητήρες νέας γενιάς με εξαρτήματα από κράμα αλουμινίου και κινητήρες λιγότερο πρόσφατης γενιάς. Χωρίς νιτρώδη, αμίνες και φωσφορικά άλατα. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Ένα έτοιμο προς χρήση προϊόν, δεν χρειάζεται περαιτέρω αραίωση νερού. Επιτρέπει σημείο πήξης περίπου -37 ° C και σημείο βρασμού περίπου 108 ° C. Αποφύγετε την ανάμειξη με υγρά διαφορετικής τεχνολογίας. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης της κατασκευαστικής εταιρείας, προηγουμένως.

STM D 3306, ASTM D 4985, CUNA NC 956-16, B.S. 6580:2010, AFNOR NF R15-601, SAE J1034, NATO S 759, VW/TL 774-C

Περισσότερα [+-]
BARDAHL COOLANT OA TECH

Έτοιμο προς χρήση ψυκτικό υγρό και αντιψυκτικό, με βάση καθαρή μη αναγεννημένη αιθυλενογλυκόλη. Κατάλληλο για το κύκλωμα ψύξης κινητήρων υψηλής απόδοσης μοτοσικλετών, σκούτερ και atv που απαιτούν υγρά υψηλής ποιότητας τύπου OAT (Τεχνολογία Οργανικών Οξέων). Προστατεύει ολόκληρο το σύστημα ψύξης (ψυγεία, κυλίνδρους, θερμοστάτες και αντλίες νερού) από υπερθέρμανση, πάγωμα και διάβρωση. Κατάλληλο για κινητήρες νέας γενιάς με εξαρτήματα από κράμα αλουμινίου και κινητήρες λιγότερο πρόσφατης γενιάς. Χωρίς νιτρώδη, αμίνες και φωσφορικά άλατα. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Ένα έτοιμο προς χρήση προϊόν, δεν χρειάζεται περαιτέρω αραίωση νερού. Επιτρέπει σημείο πήξης περίπου -37 ° C και σημείο βρασμού περίπου 108 ° C. Αποφύγετε την ανάμειξη με υγρά διαφορετικής τεχνολογίας. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης του κατασκευαστή, προηγουμένως.

ASTM D 3306, ASTM D 4985, ASTM D 6210, CUNA NC 956-16, B.S. 6580:2010, AFNOR NF R15-601, SAE J1034, NATO S 759, VW/TL 774-D/F

Περισσότερα [+-]