Αντιψυκτικά Υγρά Φρένων

Ειδικά σχεδιασμένα αντιψυκτικά για την μέγιστη προστασία του κινητήρα σε όλες τις θερμοκρασίες του χρόνου.
BARDAHL XBF DOT4

Συνθετικό υγρό χαμηλού ιξώδους για υδραυλικά συστήματα φρένων και συμπλέκτη. Αποτρέπει το φαινόμενα υγρασίας και εγγυάται μέγιστη ασφάλεια κατά το φρενάρισμα τόσο σε υψηλές όσο και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Δεν είναι διαβρωτικό για τα μέταλλα και είναι συμβατό με όλα τα ελαστικά μέρη του συστήματος. 100% Συνθετική Φόρμουλα. Οδηγίες χρήσης: Να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή του οχήματος. Κρατήστε το υγρό φρένων στο αρχικό του δοχείο και καλά κλειστό για να αποφύγετε την απορρόφηση υγρασίας. Το υγρό μπορεί να επιτεθεί σε χρώματα. Δεν είναι συμβατό με ορυκτά υγρά και σιλικόνης.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL XBF DOT5.1

Το συνθετικό υγρό φρένων BARDAHL DOT 5.1 είναι πλήρως συνθετικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συστήματα συμπλέκτη και υδραυλικά συστήματα πέδησης μοτοσυκλετών, αυτοκινήτων, φορτηγών και λεωφορείων. Έχει πολύ υψηλό βασικό σημείο βρασμού, αλλά και πολύ υψηλό υγρό σημείο βρασμού. Αυτό εξασφαλίζει τα καλύτερα δυνατά περιθώρια ασφαλείας κατά του σχηματισμού φυσαλίδων και υγρασίας. Τέλεια σταθερότητα σε υψηλές θερμοκρασίες. Δεν δημιουργεί φθορές στα ελαστικά μέρη. Διατηρεί το σωστό ιξώδες σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους οχημάτων. Είναι σταθερό σε διάφορα κλίματα, από πολύ κρύα έως πολύ ζεστά. Μπορεί να αναμιχθεί με όλα τα συνθετικά υγρά φρένων DOT 3,4 και 5.

Ξεπερνά τις προδιαγραφές των ΗΠΑ FMVSS* 571.116 και SAE J 1703.

Περισσότερα [+-]
BARDAHL ORGANIC/TYPE D (G12, G12+) RED COOLANT -25

Έτοιμο προς χρήση κόκκινο παραφλού για κινητήρες που απαιτούντην χρήση προδιαγραφής G12.

• ASTM D3306/ D4656 - BS6580 - JIS K2234 • MIL BT-PS-606 A/ DCSEA615-C/ E-L-1415b/ FSD 8704 • SAE J1034 - PORSCHE TL-774 D(G12) • VW/SEAT/SKODA/AUDI TL-774 D (G12)/TL-774 F(G12+)

Περισσότερα [+-]
BARDAHL TYPE C / MINERAL ANTIFREEZE CONCENTRATE

Νέο, σύγχρονης τεχνολογίας, μακράς διάρκειας, συμπυκνωμένο αντιψυκτικό/ αντιθερμικό υγρό, φιλικό με το περιβάλλον.

Περισσότερα [+-]